Stress Coaching

Der kan være mange forskellige årsager til en stress tilstand, og ofte er der tale om forskellige samspillende faktorer. Stress Coaching kan hjælpe med at afklare hvilke faktorer der er på spil i den konkrete situation, og hvad der kan gøres for at nedbringe stressniveauet. Stress Coaching kan målrettes den enkelte medarbejder eller en personalegruppe.

Hvordan forstå og håndtere stress ?

Der er mange bud på hvordan stress skal forstås og håndteres. Tilsyneladende er der desværre også en tendens til at det store fokus på at stress er farligt, er med til at forstærke stress mange steder. Man kan næsten sige at stress bliver en smitsom sygdom på det metakognitive og følelsesmæssige plan. Jeg tror derfor det er vigtigt at se mere nuanceret på den konkrete stresstilstand hos den enkelte medarbejder og i en personalegruppe.

Kontakt mig for Stress Coaching

Kontakt mig for at høre hvad jeg specifikt kan tilbyde dig, din virksomhed, dine medarbejdere. Jeg har stor erfaring med behandling og coaching af mange forskellige stress problematikker. Ring 60686088 eller send mig en mail, så kontakter jeg dig.

Forebyg Stress

Læs mere på siden Stressfri Arbejdsplads

Personlig Stress Coaching

Er du landet her på siden som privatperson, kan du også se mere om dine muligheder for stress behandling på min anden hjemmeside www.heidijacobsen.dk