Securitas Strain Line

Stressfri med Securitas Strain Line

Jeg er konsulent for Securitas omkring behandling af stress. Der arbejdes metodestringent ud fra MINDStrain metoden. Se mere under siderne om MINDStrain.

Erfaringer med MINDStrain metoden viser at 5 samtaler er nok til at behandle stresssymptomer og genskabe trivsel. Derfor bliver der bevilget 5 samtaler til et Strain Line stress forløb. Traditionelt set får mennesker med stresssymptomer 10-15 psykologsamtaler før de føler de er på benene igen, og ofte følger der lange sygemeldinger med. Securitas Strain Line har til formål at ændre på dette, til fordel for både medarbejdere og arbejdsgivere.

Som virksomhed og arbejdsgiver kan der etableres en aftale med Securitas Strain Line, hvorefter medarbejdere med stresssymptomer vil kunne blive henvist til mig som MindStrain Stress Coach.

Når Stress udvikler sig til Angst eller Depression

Strain Line arbejder først og fremmest med at eliminere stress. Men hvis en stress tilstand ikke behandles i tide, kan der udvikles angst eller depression. Igennem Securitas Strain Line kan der også tilkøbes behandling af disse tilstande, hvis det viser sig nødvendigt.

Stor erfaring i behandling af stresstilstande, angst og depression

Jeg har stor erfaring i at arbejde med både stress, angst og depression.

Kontakt mig for nærmere oplysninger om mulighederne i forhold til mit samarbejde med Securitas Strain Line. Ring 60686088, send mig en mail kontakt@skabtrivsel.dk eller klik på knappen herunder og udfyld en kontaktformular.

Kontakt mig