2 dages Stress Kursus

Forebyggende MindStrain Stress Kursus

I samarbejde med MindStrain udbyder jeg kurset “Just Strain – no Stress”, som et 2 dages kursus, der på samme tid er stress forebyggende, men også giver nye strategier til at tackle allerede opstået stress.

Formål med MindStrain kurset

Vi ønsker at give nye strategier og værktøjer til at kunne håndtere egne tanker, så det bliver muligt at have travlt og møde udfordringer uden at opleve usund stress.

Vi ønsker at bidrage til at nedbringe antallet af stress-sygemeldinger, hvilket vi tror på er muligt, ved at begynde at tænke anderledes om stress end vi traditionelt har gjort.

Kurset er målrettet og effektivt, og giver en lang række teknikker og metoder til bedre at kunne håndtere sig selv i situationer vi almindeligvis vil betragte som “stressende”.

Kurset giver desuden basale værktøjer til at kunne slippe bekymringer og uhensigtsmæssige tankemønstre, og på samme tid blive bedre til at tænke løsningsfokuseret og se muligheder.

Muligheder for at deltage på 2 dages Stress Kursus

Det er muligt at deltage som enkeltpersoner på de åbne kurser der udbydes i Århus og København. Desuden er det muligt at købe kurset til sin virksomhed/arbejdsplads ved deltagelse af 20 personer.

Næste åbne kurser er:        København d. 16.-17. jan.
.                                          Århus d. 18.-19. jan.

Jeg deltager på kurset i Århus i januar som “Co-Pilot” med henblik på selv at afholde nogle af de fremtidige kurser. De to nævnte åbne kurser afholdes af folkene bag MindStrain. Alle kurser kan bestilles igennem mig, også dem som jeg ikke afholder. Kontakt mig for nærmere oplysninger på 60686088 eller send mig en mail

Forskningsbaseret

Kurset tager udgangspunkt i den nyeste forskning om stress, og med mere end 30.000 amerikanere bag dette studie, er der en valid evidens for dette.

Læs her om tidligere danske kursisters erfaringer

Læs mere om Mind Strain metoden under mine sider om MindStrain.