Coaching

Coaching fokuserer generelt på at skabe større bevidsthed omkring de processer der ligger bag målsætninger, prioriteringer og beslutninger. Der findes indgroede tankemønstre og handlemønstre hos os alle, både som enkeltpersoner men også i enhver virksomhed og i alle teams findes der kollektive mønstre, som kan være mere eller mindre hensigtsmæssige.

Målet med coaching er at blive bedre i stand til at gennemføre og opnå konkrete målsætninger. Det handler om at finde og styrke potentiale og ressourcer. Dette kan både være for enkeltpersoner eller for virksomheder og personalegrupper.

Coaching for virksomheder

Personale coaching er en mulighed for at styrke trivsel, arbejdsmiljø og ressourcer på arbejdspladsen, og det kan være medvirkende til at nedsætte sygefraværet.

Ønsker I at vide mere om hvad jeg kan tilbyde ind i netop jeres virksomhed? Ring til mig på 60686088 eller tryk kontaktknappen over mit billede og skriv mig en mail.

Læs mere om coaching for virksomheder på siderne…

Personlig Coaching

Coaching kan benyttes til såvel personlige som arbejdsrelaterede områder. Så hvis du ønsker at gøre en aktiv indsats i forhold til at udvikle nogle områder af dit liv, så kan personlig coaching være en mulighed.

Du er velkommen i min praksis i Randers, hvor det er nemt at komme til fra hele Østjylland. Ring til mig på 60686088 ellertryk kontaktknappen over mit billede og send mig en mail.

Læs mere om hvordan personlig coaching foregår…

Af: Heidi Jacobsen